Puoti

Living by heart

Puodin valikoimiin kuuluu muun muassa tanskalainen design. Tanskalainen Living By Heart tekee kauniiden pihatuotteiden lisäksi hyvää omassa kotimaassaan. Yritys työllistää psyykkisen terveyden ongelmista kärsiviä naisia.

Ulkotulien paloaika on ruhtinaalliset 90 tuntia ja tyhjän metalliastian voi kierrättää tai uusiokäyttää. Erikseen saatavilla oleva kansi helpottaa sammuttamista ja suojaa sateelta.
Värisarja on mietitty niin, että jokaiseen pihaan löytyy sopivansävyinen ulkotuli: kupari, messinki, musta, valkoinen, vaaleansininen, petrooli, tumma ja vaalean harmaa, nurmen vihreä ja luumu. Ulkotulen hinta on 28€, erillinen kansi 8€.

Viikonloppuisin avautuvassa pihapuodissani on ulkotulien lisäksi myynnissä  belgialaisia Xala -designkastelukannuja. Iso kannu, Lungo, on kooltaan 12 litraa (42€) pienempi Lungo 8 litraa (36€) sekä Butler 6 litraa (32€).

Valikoimassa on myös Annariikka Qvistin kortteja, Rune Rikbergin keramiikkaruukkuja ja vaaseja sekä Katja’s coffeesack -puutarhaessuja.

Seuraa aukioloja instagramissa @anna_ja_puutarha tai Facebookisss tai ota yhteyttä a_palasmaa@hotmail.com. Voit myös tilata tuotteita muualle Suomeen. Postimaksu määräytyy tilattujen tuotteiden koon/painon mukaan. 

My small garden shop is open mostly on summer weekends. There’s a good selection of wateringcans from the Belgian designbrand Xala, handmade pots, vases and approns. Opening times will be informed on Instagram.