Joulukalenteri, Puutarha

Luukku nro 7

Uusi viikko ja uudet lahjavinkit! Jos lahjan valitseminen tuntuu hankalalta, voit ilahduttaa tavaran sijaan lahjakortilla. Lahjakortin summan valitset itse ja kortti on voimassa vuoden 2021 loppuun. Lahjakortilla voi lunastaa puutarhapuodin tuotteita, joihin kasvukaudella kuuluvat myös leikkokukat ja taimet.

Tuotelahjakortin lisäksi saatavilla on myös aineeton lahjakortti, jolla lahjan saaja saa tilata puutarhurin neuvontakäynnille pihaansa. Tunnin kestävän käynnin aikana käydään läpi pihan hoitamiseen, kasveihin ja niiden sijoitteluun liittyviä kysymyksiä. Ehdotetut toimenpiteet kirjataan muistioksi, joka kuuluu palveluun. (Tällaisen palvelulahjakortin hinta on 85e ja se on voimassa 12 kk. Noin tunnin mittainen neuvontakäynti kattaa korkeintaan 1500 m2:n puutarhatontin ja yli 20 km:n pituisista ajomatkoista veloitetaan matkakorvaus).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s